Kompania Nobel AL 2000 eshte e specializuar per tregtim dhe montim te sistemeve ngrohje- ftohje, kryesisht panele diellore, duke ju garantuar nje cilesi te padiskutueshme mallrash e sherbimesh.
Tek ne mund te gjeni te gjithe gamen e rakorderive tubacioneve si edhe pajisjet speciale ndihmese per te gjitha fuqite e deshiruara per montim per keto sisteme.
Nobel-AL-2000 ofron instalim te ketyre sistemeve per perdorim familjar apo per qellime biznesi. Produktet qe ne ofrojme jane te gjitha me standard dhe certifikate ISO.
Nobel-AL-2000, me qender ne Berat, punon prej disa vitesh ne rajonin e jugut te Shqiperise dhe me gjere
Kompania jone gjithashtu operon edhe ne tregun e pjeseve te kembimit e servisit te automjeteve duke garantuar nje sherbim te kualifikuar e modern sidomos per makinat e tipeve me te reja.